Vind og vejr kan tære på et hus, og specielt malingen kan trænge til en ny omgang. Det er vigtigt atpasse på sit hus, og specielt sokler og facader kan blive slidt med årene, og har brug for ekstraopmærksomhed. Med stærk murmaling er du sikret at din facade og sokler holder mange år endnu. LadFarve X-perten hjælpe dig med at give dit hus et friskt udtryk med stærk murmaling, samtidigmed at du passer på det.

Beskyt dit hus

Vi har mange forskellige slags murmaling til dit hus, og du kan helt sikkert finde det som du har brug for.Hvis du leder efter stærk murmaling til at beskytte dit hus mod begroninger, kan det være en god idé atbruge vores Facade Topcoat Matt. Denne stærke murmaling er fungicidholdig, og beskytter dit hus modalger. Har du et projekt der involverer beton, kan du med fordel benytte vores Facade Topcoat, som erCE-mærket, og har karbonatiseringsbremsende egenskaber, som er med til at beskytte byggeelementeraf beton.

Find det du har brug for i vores store sortiment

Farve X-perten har et stort sortiment af stærk murmaling, og du kan helt sikkert finde det du har brugfor til dit projekt. Vores forskellige stærke murmalinger kan påføres ved forskellige temperaturer, blandtop til 30 grader, og helt ned til 5 grader. Vores stærke murmaling fra Stigma er med til at holde dit pæntog fri for begroninger. Med stærk murmaling passer du ikke bare godt på dit hus, du giver det også etnyt og flot udtryk.

Vi hjælper dig med det rigtige valg af stærk murmaling

Vores erfarne medarbejdere hjælper dig godt på vej med at finde den helt rigtige stærke murmaling.Kontakt os i dag for mere information og hjælp til dit projekt.