Plissegardiner er den fantastiske kamelæon indenfor gardinverdenen. Plissegardiner kan nemlig indpasse sig præcis efter alle former og størrelser vinduer. Hos Gardinhuset kan vi hjælpe dig med at få plissegardiner på mål i lige præcis det design, som du ønsker til dit hjem.

Smukke plissegardiner til alle rum

Plissegardiner er ikke længere bare hvide, kedelige gardiner, der hænger og dasker. Der er sket meget siden, de sidst var populære. Hos Gardinhuset kan du få de smukkeste plissegardiner i alverdens forskellige farver. Alt fra nedtonede naturlige farver til for eksempel en glad, gul farve, så finder du det her hos os. Du kan få gardinerne på mål i fire forskellige tætheder alt efter hvor meget lys, dine gardiner skal kunne lukke ind eller holde ude. Plissegardinerne reflekterer desuden også solens stråle med enten en aluminiumsbelægning eller perlemor på bagsiden af dem.

Plissegardiner med motor

Du kan nu også få plissegardiner med motor, hvis du ønsker at kunne fjernbetjene dine gardiner. Udover motor, kan du selvfølgelig også få plissegardiner på mål med kædetræk, snorelås og smartcord. Hos Gardinhuset finder du også de smarte top down/bottom up plissegardiner, som du kan hæve forneden og sænke foroven alt efter, hvor solen er. Disse gardiner egner sig også især godt til dig, som bor i stueetagen, og ønsker privatliv fra øjne på gaden, men stadig ønsker at få sollys ind for oven.

Bliv inspireret

Kom ned i en af vores butikker og se vores showrooms, hvor du kan hente masser af inspiration. Hos Gardinhuset har vi et kyndigt og professionelt team, som gladeligt hjælper dig i gang med dit gardin-eventyr. Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd og fantastisk vejledning.