Det er blevet mere og mere udbredt at bruge tid og penge på spa og wellness. Mange former for wellness og kropslig terapi har som udgangspunkt behov for et leje, hvor klienter kan ligge eller sidde komfortabelt i længere tid. Det er derfor vigtigt at investere i en behandlerbriks, som både sætter komfort og kvalitet højest.

Markedet for behandlerbrikse er stort og uoverskueligt. Du kan starte din jagt på kropsform.dk, som har et bredt udvalg af stole og brikse. Udvalget tæller elektriske, hydrauliske, stationære og mobile brikse, samt justerbare stole. Fordelen ved dette er ikke blot at kunden sikres en behagelig stilling, men også behandleren opnår den mest optimale arbejdsstilling.

Briksenes puder kan fås i forskellige materialer, alt efter anvendelse. Der er brikse til fodpleje, massage, kiropraktik, fysioterapi og fysiologiske undersøgelser. Du kan tilkøbe udstyr og tilbehør til stolene, som kan hjælpe med at tilpasse briksene til lige netop dit behov.

Kvalitet og holdbarhed for pengene

Afhængig af dit behov kan du have brug for forskellig kvalitet. Har du en stor klinik, hvor du servicerer mange kunder hver dag, får du brug for en briks der kan holde til mange daglige belastninger. Tilbyder du derimod en transportabel service, er det vigtigere for dig at briksen kan pakkes let sammen og opbevares på begrænset plads.

Fokus på forskellige områder af kroppen kan stille krav til din stol eller briks. De hydrauliske og elektriske brikse er især praktiske i forbindelse med behandlinger, hvor du skal fokusere på én bestemt kropsdel ad gangen. Således kan du hæve eller sænke dele af briksen, uden at din klient skal forstyrres eller tvinges ud i ubehagelige stillinger.

Det rigtige udstyr kan være med til at sikre, at din kunde har en positiv og afslappet oplevelse på din klinik, og derfor også give dem lyst til at blive behandlet hos dig igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *