De mørke vintermåneder er hårde at komme gennem, især når den kolde blæst går gennem marv og ben. For at holde varmen er der mange der fyrer op. Der er desværre en myte om, at det er et miljøskadende valg – selvom det er helt forkert. Hos Jysk Biobrændsel kan du købe brændsel, som er både godt for miljøet og for temperaturen i dit hjem.

Grunden til at biobrændsel er mere miljørigtigt er blandt andet, at det kan erstatte fyringsolie, naturgas og kul. En anden grund er, at brændslet fra Jysk Biobrændsel ikke er fragtet særligt langt – blandt andet kommer en del af deres produkter fra Sverige. Biobrændsel består af træ, som i sig selv er CO2-neutralt, og derfor er det relevant at vælge det brændsel, der har den korteste transporttid.

Hos Jysk Biobrændsel forhandles der en lang række produkter, herunder træpiller, briketter og fyringsolie. Du finder produkter både i den billige og den dyre ende af spektret, og har både mulighed for at købe i løsvægt eller sækkevis. Leveringen dækker hele Danmark og er gratis – så lettere bliver det ikke!

Jysk Biobrændsel har to årtiers erfaring med levering af biobrændsel, og har helt sikkert også et tilbud, der passer dig. Tag et kig på udvalget og tøv ikke med at kontakte kundeservice hvis du har spørgsmål!

En billig, effektiv og miljøvenlig løsning

Udover træpiller af forskellig kvalitet forhandles der også forskellige varianter af træbriketter. Træbriketter har den fordel at de brænder i længere tid end piller, og at de er lette at håndtere og opbevare. Briketterne hos Jysk Biobrændsel er kendetegnet af høj skandinavisk kvalitet og et lavt fugtindhold på 6-8 %.

Fyrer du med olie, kan du også finde brændsel hos Jysk Biobrændsel. De forhandler nemlig flere varianter af fyringsolie, som har et lavt svovlindhold og kan anvendes i både indendørs og udendørs tanke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *