Balloner med navn eller budskab er sjove at overraske både børn og voksne med. 

Her kan du købe balloner med netop det navn, personlig hilsen eller budskab, du ønsker. Vi har lavet mange balloner for virksomheder, men henvender os primært til private. 

“5 år”, “Tillykke med huset” eller “Jeg elsker dig” 

Det er helt oplagt med balloner trykt med navn og alder til de små børns fødselsdagsfest, men også studentens fest med teksten “Tillykke med huen!” vil være festlig, en tekst til forældrenes sølvbryllup eller en lille baby kommet til verden.

Man kan også forestille sig, at vennerne endelig har fået købt det hus, de har ledt så længe efter, og huset til deres overraskelse bliver fyldt op med ballonen på indflytningsdagen. Balloner markerer en festdag, men man kan også bare have lyst til at sige “Jeg elsker dig” med en masse balloner. 

Hvis du skal invitere til rund fødselsdag, er det da sjovt fx at sende invitationerne trykt på balloner, fx med helium i.

Kæmpe- samt flotte kædeballoner

På Balloner med navn kan du få inspiration til, hvordan du pynter festen med balloner. Du kan fx købe kæmpe balloner, balloner med lys eller prikker, folieballoner, ballondyr, hjerteballoner og meget andet. Linkballoner er en kæde af balloner, som ser rigtigt flot ud at hænge fx på væggen eller i loftet. Vi tror, linkballoner bliver meget populært fremover, og du kan være den første til at hænge det op til din fest.

Du kan også kigge på “Ballon tilbehør” for at se, hvad du kan tilføje dine balloner, og det er godt at blive husket på at købe en lille pumpe.  

Bestilling af balloner

– Vælg det antal balloner, I ønsker

– Vælg farve ballon, skiftfarve og – form

– Gennemfør bestillingen

– Du modtager bekræftelse

– Besvar med den tekst, du ønsker på ballonen

– Du godkender grafikken inden tryk (vi viser billede af ballon)

Vi kan lave helt ned til 50 stk. pr. bestilling.

Ballonerne er af god kvalitet, og vi har løst opgaver for firmaer med logoprint på op til 1 million balloner pr. kunde.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få tips til festen og tilbud på mail.  

Lasertryk

Lasertryk giver os mulighed for at lave billeder i alle de farver, du ønsker. Hvis du har et billede af en person, bil eller andet, kan vi trykke det. Det vil altid blive lavet på hvide balloner, som er den dyreste trykform, men også den trykform som har flest muligheder. Hvis

I har et logo med mange farver, så skriv til Balloner med navne for at høre mere om balloner med lasertryk.