Står du og mangler en flot bluse eller et par stilfulde busker? Eller måske et helt nyt sæt, du både kan bruge på arbejde og til større begivenheder? Mos Mosh er den perfekte kombination af både feminine toppe, flotte kjoler, fede jeans og professionelle jakkesæt og skjorter. Og ikke mindst deres Mos Mosh jakker.

Det kan være svært at finde det helt perfekte par bukser, der både passer til din personlige stil, sidder godt og er pengene værd. I en tid, hvor vi lever meget i en smid-ud-kultur, kan det være en god idé at investere i lækre produkter med en lang levetid. Netop Mos Mosh er blandt de førende på det danske marked. Det skyldes, at de passer perfekt til kvindekroppen, og er lavet i et bredt udvalg af kvaliteter, designs og farver. Så der er noget til enhver smag.

Sætter du de populærere jeans sammen med en feminin skjorte og et par fede støvler, har du hurtigt skabt dig et professionelt look med lidt kant. Eller du kan give jakkesættet lidt mere afslappethed ved at kombinere det med en simpel hvid T-shirt. Når vejret bliver lidt varmere kan du skifte underdelen ud med en nederdel og tilsætte en stilet blazer.

Hvem er Mos Mosh?

I 2010 lancerede det danske tøjmærke deres første kollektion. Her var fokusset primært på jeans og bukser. De skulle have en god pasform, i god kvalitet og med en klar visuel signatur. Hurtigt oplevede de succes og udvidede deres sortiment til også at indeholde rå og delikate toppe, cool jakker og lædertøj.

Overalt i verden har kvinder taget godt imod Mos Mosh, der er står for luksusjeans og professionel beklædning til den modebevidste kvinde. De leverer nu til nogle af Europas bedste og mest anerkendte modebutikker, hvorfor de hurtigt har opnået international anerkendelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *