Oliventræer er fornemmelsen af Italien

Forestil dig en dejlig olivenlund i Toscana. Varmen omfavner din krop, og cikaderne kappes om at larme mest. Du nyder et dejligt glas vin og en tallerken med lækker mad. Det er Italien når det er bedst, og du ville ønske, at det aldrig stoppede.

Tag stemningen med hjem i stuen.

Danmark kan desværre ikke byde på den samme stemning som Toscana og Italien, og du vil savne de skønne dage, når efteråret, vinteren og mørket lægger sig over os i flere måneder.

Men fortvivl ikke. Du kan tage den magiske stemning med hjem i stuen, så du kan drømme dig til dejlige Italien, hver eneste dag. 

Det eneste du skal gøre er at købe nogle af de smukke og dekorative kunstige oliventræer, som genskaber Toscana for dine øjne. Lav din egen lille lund i et solrigt hjørne af stuen eller i en udestue og skænk dig et glas af din yndlingsvin. Så er du tilbage på feriedestinationen, med det samme.  

De kunstige oliventræer er utroligt naturtro, og det er nærmest umuligt at se forskel på dem og ægte oliventræer. Stammen er af ægte træ, og du skal tæt på for at kunne se, at toppen er af plastik.

Men de kunstige oliventræer har nogle andre fordele, som du helt sikkert vil sætte stor pris på. 

For det første, så skal du ikke vente på, at de gror op. Du sætter bare træerne op i den højde, som du ønsker de skal have. For det andet, så kommer du aldrig til at samle ét eneste blad op fra stuegulvet, for træerne taber jo selvsagt ikke bladene.

Med andre ord så undgår du alt besværet, og kan nøjes med at nyde synet af træerne hver eneste dag. Du behøver ikke have skyggen af grønne fingre, for træerne kan selvfølgelig ikke gå ud.

Nyd din egen olivenlund – få Italien hjem i stuen.