Det er en afslappende og dasende fornemmelse at kunne høre vandets rislen. Den slags lyde og observationspunkter bliver af gode grunde brugt som led i forskellige terapiformer, det skaber velvære i kroppen at være – eller på anden vis opleve – naturens elementer og være tæt på disse.

Man kan dog ikke altid regne med regnens slag mod vindues-ruden, og ofte medfører dårligt vejr også en tendens til depression. Vi anbefaler derfor, at man sætter sig udenfor og nyder lyden fra et veludført springvand.

Hvis man vælger sit springvand fra Solarcamp.dk, vil man notere sig, at de kan fås i mange forskellige udformninger, hvor vandet blandt andet sindrigt kan løbe og springe mellem kunstneriske anordninger og konstruktioner, der langt fra leder tankerne hen på et klassisk springvand.

Du kan også få nogle springvand, der er udformet som et åkandeblad, eller man kan vælge den stilistisk rene mundering, hvor hovedformålet – at levere springende vand – er i højsæde, og der ikke er lagt så meget vægt på udformningen. Så kan man også gemme ens springvand blandt bevoksning og så selv lege anlægsgartner.

Men når man så besøger nævnte Solarcamp.dk, vil man nok hurtigt opdage, at der ikke er tale om almindelige strømindlagt springvand: Deres sortiment af springvand kører – meget rammende med deres navn – på solenergi.

Det er der flere fordele ved for dig som forbruger. Du slipper både for at skulle betale løbende strøm til at holde gang i et springvand, og det er desuden fordelagtigt for miljøet, ergo er det en ren win-win-situation for dig.

Men fordelene slutter ikke her. Du skal heller ikke være bange for – eller bøvle med – kabler og ledninger i (forståeligt) våde omgivelser, hvor du kan slappe af uden at bekymre dig om nedbrud eller strømafbrydelser.

Desuden forhandler Solarcamp.dk springvand med batterier, så du altid er sikker på springende vand, selv når solen er væk.