Vi danskere går meget op i vores sundhed, men vi er ofte rigtig dårlige til at få gjort noget konkret ved det. Vi ved, at det er godt at løbe en tur, men Netflix er bare lidt nemmere. Vi ved, at det er vigtigt at spise sundt, men burger og andet skidt er bare mere tilgængeligt.

Det handler i høj grad om at opbygge vaner, og det kan du som virksomhedsejer gøre noget ved – og det faktisk også komme dig til gode i sidste ende.

Det handler om tilpasning

Ja, chokolade smager bedre end frugt. Men det handler om, hvad vi får præsenteret foran os, og hvad der synes tilgængeligt inden for en overskuelig afstand. Hvis vi på vores arbejdsplads får tilbudt frugt jævnligt, vil vi uden tvivl spise mere sundt og måske få en ny kærlighed for en frugt, vi ikke før spiste.

På eksempelvis Frugtordning.dk kan du sikre dig, at der hver dag er frisk frugt klar til dine medarbejdere.

Færre sygedage gennem sundere liv

Du skal ikke kun gøre det her for at hjælpe dine medarbejdere til et sundere privatliv. Det kan faktisk få betydning for din virksomhed, fordi en omlæggelse af livsstil kan medføre mindre dårligdom med sig i form eksempelvis sygedage.

Frugt har nogle vigtige vitaminer, der holder dine medarbejdere kørende, og som holder dem sunde.

Giv dine medarbejdere noget at samle sig om

En fem minutters frugtpause tillader dine medarbejdere at genstarte både mentalt og fysisk. Man kommer ud af kontorstolen og får fornyet energi i form af frugt samt lidt socialt samvær. Og det behøves som sagt ikke tage mere end et par minutter, før det har en effekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *