Det kan være stressende og frustrerende at skulle på gaveindkøb, hvis man er helt tom for idéer til, hvad en god gave kunne være. Det kan være en god idé at planlægge på forhånd, hvad du gerne vil give, inden du begiver dig ud på indkøb. Du kan også forsøge at gøre det til en vane at notere det, når nogen nævner noget, de ønsker sig, i løbet af året. På den måde har du nemlig en helt unik og meget personlig ønskeliste, når tiden nærmer sig.

Vi har samlet en liste over nogle gaveidéer til dit barn, så du ikke går forgæves. Læs med her.

Dukker og tilbehør

Dukker er søde og hyggelige og fungerer både til piger og drenge. Med dukker kan barnet opfinde lege og universer og på den måde styrke fantasien, kreativiteten og selvstændigheden. Køb eventuelt tilbehør med til dukken, f.eks. tøj, en seng og dukkesengetøj.

Puslespil

Puslespil er glimrende hjernegymnastik for både børn og voksne. Vælg et puslespil i den sværhedsgrad, der passer til dit barn, ved at se på aldersindikationen på spilpakken. Du kan med fordel finde et puslespil med barnets yndlingsmotiv.

Legetøjsbiler

Mange børn er glade for motorkøretøjer, biler, toge og fly, og derfor er legetøjsbiler en rigtig god gaveidé, som langt de fleste børn bliver glade for.

Udklædningstøj

Uanset om barnet elsker prinsessekjoler eller superheltekostumer er der meget glæde at hente i udklædningstøj. Hop en tur i din lokale legetøjsforretning og find et kostume, som barnet kan lege i. Der opstår mange sjove idéer, når børn befinder sig i andre universer.

Bøger

Højtlæsningsbøger, interaktive bøger og billedbøger er bare nogle af de typer bøger, der findes. Få en god stund med dit barn inden sengetid, eller lad barnet lede efter dyr og motiver i sjove og farverige billedbøger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *