Vi bruger rigtig meget tid på badeværelset – meget mere, end vi lige går og tror. Derfor skal udstyret og designet være i orden, så vi rent faktisk glædes over at træde ind i rummet de mange gange på en dag, hvor vi nu gør det.

Vi giver dig her 4 elementer, du kan tilføje dit badeværelse for at gøre det lidt mere unikt.

Få et lækkert brusearmatur

Brusearmaturet er næppe noget, som vi nogensinde har overvejet at skifte ud. Vi bruger det hver dag, men vi har aldrig overvejet, om det kan stå pænere eller være mere praktisk. Spoiler alert: Det kan det godt. Med et lækkert brusearmatur bliver det lidt mere luksus at gå i bad.

Håndklædevarmer på væggen

Denne elektroniske enhed er en enhed, der er i stigende popularitet hos den danske befolkning, og det er med god grund. Hvem elsker ikke at droppe ud af badet og mærke følelsen af et varmt håndklæde, der omfavner en?

Indbygget cisterne i væggen

Toilettet kan ofte bliver en ubehageligt stor klods, som man reelt set kun bruger halvdelen af, fordi den sidste halvdel bare er vedhæng. Hvis du er ved at bygge nyt, kan du med rette overveje, om cisternen ikke skal bygges ind i væggen, så du kan gøre rummet så minimalistisk som muligt.

Badekar med indbygget brusekabine

Ultimativ luksus er, når vi kan lægge os i badet og glemme hverdagens travlhed. Det har ikke helt samme effekt, når vi står op i et bad, om end det er en mere effektiv måde at vaske sig på. Brug derfor en kombination, så du både kan være effektiv og livsnyder i samme bad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *