Opbevaring i hjemmet er i absolut must. De fleste af os har en masse ting, som vi ikke ønske skal stå fremme hele tiden. Det er bare sådan, at opbevaring typisk bliver en meget praktisk ting, hvilket betyder, at man ikke får tænkt dets stilfulde og hyggelige element ind i det. I dette indlæg får du tre tips til, hvordan du gør din opbevaring mere stilfuld.

  1. Tænk over facaden

Det der oftest sker, når vi vil gemme vores ting væk, er at det kommer ind og ligge i et skab eller en skuffe. Fejlen i det er, at vi glemme at gøre noget ud af skabslågerne og skuffefronterne. De kan i sig selv være et meget stilfuldt element. Tit skal der ikke mere til, end at skabene får en gang maling, bliver slebet eller får skiftet lågerne til nye.

  1. Flotte kurve og kasser

Gem dine ting væk i flotte kasser, bokse eller kurve. Det gør det både mere overskueligt at finde det du mangler, og derudover giver det et hyggeligt touch til din indretning. Du kan finde mange forskellige fine kasser og kurve, som vil pynte fint i dit hjem. Du kan endda finde vægkurve, som kan hænges op, så alt ikke skal stå langs gulvet.

  1. Sortér dine ting

Der er ikke noget mindre stilfuldt, end hvis du har for mange ting. Alle de ting du aldrig bruger, ender ofte med bare at blive til rod, hvilket er super ærgerligt. Hvis du har nogle ting som er meget sæsonpræget, så flyt dem til dit skur, din kælder, depotrum eller lign. så de ikke tager plads fra de ting, som du bruger meget ofte.